News Flash

Cerere Supervizor ✪Cartoful

This topic contains 10 replies, has 7 voices, and was last updated by  Dorin 4 months, 3 weeks ago.

 • Author
  Posts
 • #11132

  Cartofu
  Participant

  Buna stimat staff.
  Recent am avut o discutie cu Jack in legatura cu un upgrade pe serverul de compe la gradul de Spervizor.
  El a fost dragut si m-a indrumat sa fac o cerere pe formum sa primesc si raspunsul celorlalti.
  Sunt in mare parte singurul admin activ pe serverul de compe. Pe foxu, Cwaie, Biceps si in general adminii care erau la inceput cand am inceput sa joc nu mai prea sunt activi. Activi mai sunt doar AdriaN si Timisoreana, care au steam, si mai e Pasha.
  Primesc mesaje pe admin chat in legatura cu mute-uri/gag-uri permanente care au fost date acum mult timp. Si totusi dupa 6 luni mai merita o sansa.
  As dori Supervizor si pentru comanda de “!slay” deoarece pe serverul de compe nu sunt multi playeri “talentati” si majoritatea cand sunt t campeaza un loc toti pana la finalul runzii. Sau ct nu merge la bomba si sta in site-ul opus.
  Stiu ca sunt cam tanar dupa cum a crezut si Jack banuiesc. But it worth a shot.
  Ore: aproape 300
  Steam-ID: STEAM_1:0:206111024
  Cu aceasta ocazie as dori sa cer sa intru in chatul de pe WhatsApp deoarece am facut o prostie cand am iesit.
  Multumesc anticipat pentru tot!

  #11133

  Nume Fara
  Participant

  Salut ! Nu stiu daca parerea mea conteaza pentru voi pentru ca am helper…
  De multe ori l-am chemat pentru a da ban unui codat si a venit mereu ( de cel putin 10 ori pe casual!). Intr-adevar, este cam tinerel , dar avand in vedere ca e pe serverul de competitive , cred ca merita o sansa.
  Eu sunt pro pentru up! (parerea mea)

  #11134

  Anonymous

  Eh, nu prea mai sunt activ pentru ca nu ma mai atrage cs-ul. Dupa 4 ani si comunitatea canceroasa de pe MM nu imi mai vine sa joc, ma joc alte jocuri (Fortnite, Dirt). R0mania nu e activ pentru ca venit in Romania din Anglia si nu prea poate sa se joace (cel putin asa stiu eu), cat despre ceilalti nu stiu. Noi suntem veterani pe serverul de competitive, uneori iti vine sa mai iei si o pauza.

  Cat despre cerera ta de supervizor, asta nu presupune numai sa vi pe server sa dai la cineva un ban sau unmute, presupune sa te uiti la demouri si alte lucruri (nici eu nu am facut cerere de supervizor pentru ca timpul nu imi permite). Cat despre varsta, pe mine nu ma intereseaza atata timp cat te comporti matur.

  Sincer sunt neutru in chestia asta, daca te ocupi de server si ceilalti vor sa primesti supervizor, eu sunt de acord.

  #11135

  Jack Bauer
  Participant

  Salut

  Mda, a subliniat destul de bine Vuple situatia.

  Pe de o parte, pe serverul de compe, nu prea sunt admini activi (cel putin asa mi-am format o parere din faptu ca si eu sunt chemat des sa banez pe compe, sau vad pe forum postari cu codati de pe compe) – cel putin de ceva vreme incoace.

  De asemenea, tu ai ceva vechime in staff, si dupa cateva rateuri la inceput, vad ca te-ai mai adaptat.

  Pe de alta parte, poti fara probleme sa “manage-uiesti” serveru de compe cu accesul de admin, nu trebuie comanda de slay (ii pui spec, si apoi ii bagi la loc, sau la troll/camp repetat kick). Mute/gag permanent nu ti-as recomanda sa scoti pt ca nu stii de ce s-a dat. Pt asta jucatorul face o cerere pe forum, iar adminul care a dat spune de ce a dat, si se ia o decizie.

  Dupa cum ti-am spus, ai doar 16, si oricum s-a facut o exceptie in cazul tau ca ai primit admin. Referitor la comportament, astept colegi/manageri de pe compe sa-si dea cu parerea.

  Eu zic sa mai astepti, iti faci treaba bine de admin, dar nu este momentul de up.

  #11136

  PashaBiceps_
  Participant

  Salut,
  Cartofu is a great admin. His response to any request on server is as quick as Ussain Bolt on the track.
  I am for his upgradation to the post of supervisor.
  Also I wanted to say “Let not his black hair be a judgement for his wisdom.”
  Zeal

  #11137

  XJaPaN
  Participant

  Nui momentul încă pentru un up . Nu prea am vazut ca postezi /raspunzi la demouri ….

  #11138

  Cartofu
  Participant

  @Japan Raspund in masura ce pot. Daca imi da crash sau cv si nu pot urmarii demoul nu mai scriu. Dar vad fiecare topic si incerc sa raspund la ele.

  #11139

  Cartofu
  Participant

  @jack Bauer ti-am spus pe privat, raman cam 4-5 ramasi in viata si nu ii pot baga spec pe toti in 15 secunde.. sau asa..

  #11140

  XJaPaN
  Participant

  Cartofule un supervizor e mai activ pe forum de cât un admin normal după cum ai observat la sabo . Si pe server trebuie sa fi activ la fel de mult. M-am uitat la cererile de unban si nu vad prea multă activitate din partea ta nu am observat ca ai încercat sa scoți reason banului cu demo-ul ai sa îți spui tu prima opinie .

  #11141

  XJaPaN
  Participant

  Si chiar dacă nu pot sa intru pe server tot observ care si cum e activ ca sa nu se spună ca spun tampeni .. Frecevntez de multe ori ban list si servers de la ban list ca sa vad dacă cineva are un scor mai dubios sau dacă îs admini pe sv on pe sv de compe sau casual .Dupa cum stiu câteva persoane pe care le contactez pe steam si le mai spun sa între pe compe ca e un codat sa îl baneze .

  • This reply was modified 4 months, 3 weeks ago by  XJaPaN.
  • This reply was modified 4 months, 3 weeks ago by  XJaPaN.
  #11144

  Dorin
  Participant

  Eu as fi pro pentru tine Cartof ( tinand cont activitatea de pe server, limbajul ..etc) dar cum sa spus mai sus ca ai doar 16 ani si ca nu prea ai activitate pe forum nu cred ca o sa primesti up momentan.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Skip to toolbar